Dokk1-konference blev dækket med nytænkt SoMe-video

DMJX har store forventninger til et fremtidigt samarbejde med Dokk1, som har højskolens direktør for Uddannelsen og Viden, Trine Nielsen, i sit advisory board. De første skridt blev taget på konferencen NextLibary, som journaliststuderende dækkede på sociale medier

2 studerende i royalt interview med keynote speaker, prinsesse Laurentien fra Holland.
af d. 14.06.2017 i Historier

5 studerende fra journalistlinjen på DMJX har gennem 4 dage udviklet og afprøvet nye muligheder for kommunikation via sociale medier med konferencedeltagere og - ikke mindst - interesserede fra hele verden.

Omdrejningspunktet var konferencen NextLibrary på Aarhus’ hovedbibliotek, Dokk1, som er afsluttet i dag efter 4 tætpakkede dage.
Konferencen med temaet ’fremtidens biblioteksverden’ har tiltrukket 350 deltagere fra hele verden.

Masser af video – tilpasset brugernes adfærdsmønstre
De 5 studerende har producerer relevant videoindhold i lange baner til konferencens Facebook- og Instagram-profiler med særligt henblik på, at langt de fleste i dag ser disse videoer uden at have lyden slået til.

Det kræver særlige hensyn til blandt andet at kunne kombinere de levende billeder med tekst og grafik. Et hensyn, som alt tyder på, at de studerende har løst til stor tilfredshed. Enkelte af videoerne har således fået over 3.500 views allerede få timer efter offentliggørelsen.

- De studerende og deres indsats har været et meget, meget stort hit. De har lavet fængende, eksperimenterende, informative og - ikke mindst - appellerende indslag og live-transmissioner, som er blevet liket, delt og set endnu mere, end vi havde håbet på, fortæller Steen K. Rasmussen, senior projektleder, fra DMJX.

Kategori:  Historier

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Stills from my video portrait of @jstilling of @siamese_band - video up on Facebook (link in bio)
.
.
.
.
#rock #cinematographer #cinematography #stills #drums #music #musician #moody #photo #videography #passion #project #dmjx
  • Singapore 2018, #singapore #portrait #photography #dmjx
  • Mumbai and the pleasure of drinking tea on the road by the drama that is life. #TeaCupTales
  • Koncentrationen var høj på en af byens bedste sushirestauranter. Vi stod i kø i over en time og det var heldigvis ventetiden værd ✌🇯🇵 #instatakeover #dmjx #praktikidr #studietur #tokyo #japan #takandrea #hejfraandrea
  • Last summer the people of Nørrebro marched together, to fight the on going gangwar. Wich luckily is over now.
  • Vi er i dag på Danmarks Journalist Højskole til opstartsmøde omkring et nyt undervisningsforløb vi er med på her i foråret. #gitilbage #socialinnovation #pæntgoddag #undervisning #dmjx
  • Really excited to share this passion project with the world soon starring the amazing @jstilling of the worlds best band @siamese_band .
.
.
.
#rock #drums #passion #canon #music #amazing #røde #rode #dmjx #cinematography #groove #gretsch #siamese
  • Så har vi fået bureauhund. Den skal hedde ... ? #dmjxid #dmjx