DMJX stærkt repræsenteret på Folkemødet

Vi holder til i Strandbaren med de øvrige professionshøjskoler. Desuden deltager højskolens eksperter i masser af debatter og events hos andre arrangører

Michael Ejstrup under et af sine mange Folkemøde-oplæg om sprog, retorik og dialekter. Han har valgt at springe over i år, men rækker mikrofonen videre til mange andre af højskolens eksperter
af Dan Hansen d. 24.05.2017 i Historier

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm i samarbejde med de øvrige professionshøjskoler/UC’er.
Det foregår i Allinge 15.-19. juni

Vi holder til i Strandbaren, som byder på et spækket program med deltagelse af blandt andre flere ministre. Omdrejningspunktet i de fleste debatter er (professions-) uddannelse med vægt på sundhed og folkeskole/pædagogik, som fylder meget i vores samlede masse. DMJX er medarrangør på en debat, som handler om Fake News og uddannelsessektorens ansvar i forhold til digital dannelse.

Se programmet for arrangementer i Professionshøjskolernes Strandbar

Skolens eksperter deltager i masser af debatter og events
Hvis du interesserer dig for kombinationen af medier, journalistik, samfund og politik er det uden for Strandbaren, du skal orientere dig.

Der er rig mulighed for at møde DMJX-forskere og -eksperter på masser af scener i Allinge. Flere af dem står stadig til rådighed for deltagelse i debatter.

Trine Nielsen, direktør for uddannelse og viden
Optaget af arrangementer hele lørdag, men har stadig huller fredag.
Lørdagens program byder på morgensang på gæstgiveren med stage of Art og Politiken, Åbent bestyrelsesmøde i Tuborgfondet med uddeling af penge til de bedste projekter , VIP frokost om robotter og kunstig intelligens med DI og IBM, Kvinfo-arrangement og Middag med fondene.

Jakob Linaa Jensen, forskningschef i sociale medier
Står til rådighed for debatter torsdag-søndag.
Deltager fredag kl. 10:30 i et oplæg/paneldebat om fake news for Atlantsammenslutningen og lørdag kl. 14 i en paneldebat om virksomheder og sociale medier hos Dansk Erhvervsfremme.

Henrik Berggreen, områdechef for journalistik
Har mulighed for at deltage i debatter lørdag 10-14.
Deltager lørdag kl. 9 i debatten ’Er hovedproblemet falske nyheder – eller blot nyheder….?’ med Ulrik Haagerup, Connie Hedegaard og Kristian Jensen, arrangeret af Aarhus Universitet.

Roger Buch, forskningschef i samfund og politik
Deltager i 2 arrangementer for Folketinget om politikerlede, 2 arrangementer for Kommunernes Landsforening om hhv. politikerlede og om kommunalreformen samt 1 for LOF om udkant og gode kommuner.

Lars Kabel, lektor med ekspertise i bl.a. mediedækning og nyhedsformidling
Skal diskutere mediernes dækning af klima og klimaforandringerne med bl.a. Connie Hedegaard og Jørgen Steen Nielsen. Det foregår fredag kl. 11 og er arrangeret af Information.

Flemming Tait Svith, forskningslektor med ekspertise i bl.a. nyhedsmedier, demokrati og lokaljournalistik
Deltager i Teracoms debat ’Spejler radio og tv hele Danmark?’ om den lokale og regionale journalistik i de elektroniske medier. Det foregår torsdag kl. 16.30-17:15 og har desuden deltagelse af blandt andre DR-direktør, Anne Marie Dohm.
 

Ses vi i Allinge?

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • FRA i dag af kan jeg officielt kalde mig københavner!! 😱#somom #forevigtjyde #skalbareboher  #lejlighedihus #sammenmedhamher  #ikketræls #nøgler #dmjx #indflytning #vinogpizzafest #startenpåenæra #farvelskønneÅrhusogdejligevenner
  • Circular 17 poster
  • DMJX Photographic Communications group exhibition is extended to 2. July. 🌞 #photography #dmjx #photographic #communications #art #Copenhagen #lotsoflove
  • I går dimitterede jeg og fik beviset for min bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og til efteråret starter jeg på kandidaten på CBS 👩🏼‍🎓💥 #dmjx #seeyouontheotherside #hergårdetfandmestrålende #kommunikandethele
  • Nu Cannes vi altså ikke mere! En uge er gået, og vi har fået tørlagt Cannes for rosé og suget til os af alt, hvad vi har mødt at vanvittigt inspirerende kreativt arbejde, og nogen af verdens sejeste mennesker! 
Nu står den på sommerferie, så en god sommer skal lyde herfra. @baltzeraltzer is over and out! #dmjxminuge #dmjx #hvadlaveroliver
  • Den dag @jennifer_tonndorff mødte @mildenhall, CMO fra Airbnb. @baltzeraltzer #dmjx #dmjxminuge #canneslion2017 #airbnb
  • Entangled in the heat. #DMJX
  • Entangled in the heat. #KompasCPH #DMJX